Katy Perry, Orlando Bloom és a Tente – egy magyar sikertörténet

A fenntartható divat és a környezettudatos gyerekruházat egyre nagyobb figyelmet kap világszerte, és örömmel osztjuk meg veletek, hogy a Tente is részese lett egy ilyen különleges történetnek. Tavaly a Marie Claire írt arról, hogyan választotta Katy Perry és Orlando Bloom egyik különleges babaruhánkat, amely a Tente termékei közé tartozik.

 

A Tente és a hollywoodi sztárpár találkozása

A cikk részletesen bemutatta, hogyan fedezte fel Katy Perry és Orlando Bloom a Tente babaruháit, és hogyan választották egyik termékünket, hogy a kislányuk gardróbjának része legyen. Ez a pillanat nemcsak számunkra, hanem minden fenntartható divatra fogékony család számára is különleges volt.

 

Fenntartható divat világsztároknak is

Az, hogy egy olyan világsztárpár, mint Katy Perry és Orlando Bloom, a Tente termékei mellett döntött, számunkra nem csak elismerés volt, hanem visszaigazolás is arról, hogy a fenntartható divat nem csupán egy múló trend, hanem hosszú távú szemléletmód, amely világszerte egyre nagyobb teret nyer.

 

Miért fontos a fenntarthatóság?

A Tente számára mindig is elsődleges volt a környezettudatosság és a minőségi anyagok használata. Hiszünk abban, hogy minden választásunkkal jobbá tehetjük a világot gyermekeink számára, és büszkék vagyunk rá, hogy ezt a filozófiát világsztárok is magukénak érzik.

 

Tudj meg többet!

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan vált a Tente és Katy Perry, valamint Orlando Bloom útja kereszteződött, olvasd el a teljes cikket a Marie Claire oldalán itt: Katy Perry babaruhája és a Tente – egy magyar sikertörténet.

 

A Tente elkötelezett a fenntartható és környezettudatos gyerekruházat iránt, és örömmel tölt el minket, hogy ezt világszerte egyre többen felismerik. Köszönjük, hogy velünk tartotok ezen az úton!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.