Tervezői Minőség Mindenkor

Designer darabok

A Tente márka célja, hogy a mindennapokban is különlegesnek érezd magad. Nem csupán ruhadarabokat kínálunk, hanem olyan designer minőségű kreációkat, amelyek a legapróbb részletekig tökéletesek. Különösen büszkék vagyunk legújabb kollekciónkra, a Porondra!-ra, amely a cirkusz varázslatos világából merít inspirációt.

 

Szezonális Kollekciók: Mindig Friss és Izgalmas

Inspiráció és Kreativitás

Folyamatosan új ötletekkel és trendekkel rukkolunk elő, hogy szezonról szezonra friss és izgalmas kollekciókat kínáljunk. Minden kollekció egy-egy különleges témából merít inspirációt, amelyet a tervezési folyamat során életre keltünk. Az aktuális szezonban a cirkusz varázslatos világa szolgáltatta az inspirációt, amely a Porondra! kollekcióban öltött testet.

 

A Porondra! Kollekció: A Cirkusz Varázsa

Egyedülálló Tervezés

A Porondra! kollekció darabjai a cirkusz színes és vidám világát idézik meg. Minden ruhadarab egyedi tervezésű, gondosan kidolgozott részletekkel, amelyek a cirkusz hangulatát tükrözik. A vattacukros, körhintás, lovacskás, ticketes minták mind a cirkusz élményeit hozzák közel a gyerekekhez.

Részletek, Amelyek Különlegessé Tesznek

A Tente ruháinak minden részlete alapos tervezés eredménye. A ruhanevektől az utolsó cérnaszálig odafigyelünk arra, hogy minden darab tökéletes legyen. Az apró díszítések, különleges varrások és egyedi gombok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Porondra! kollekció ruhái igazán különlegesek legyenek.

 

Fotózás a Fővárosi Nagycirkuszban

Látványos Kampány

A Porondra! kollekció kampányfotózását a Fővárosi Nagycirkuszban tartottuk, hogy a ruhadarabok a lehető legautentikusabb környezetben jelenjenek meg. A cirkusz színes és varázslatos világa tökéletes hátteret biztosított a fotózáshoz, amely során a gyerekek valódi cirkuszi élményeket élhettek át. 

Életre Kel a Cirkusz Varázsa

A kampányanyag forgatása során a gyerekek élvezhették a cirkuszi attrakciókat, miközben a Porondra! kollekció darabjaiban pózoltak. A látványos és színes képek hűen tükrözik a kollekció játékos és vidám hangulatát, és tökéletesen megidézik a cirkusz varázsát.


A Tente designer ruhái nem csupán különleges alkalmakra, hanem a mindennapokra is tökéletesek. Az egyedi tervezés, a szezonális inspirációk és a gondosan kidolgozott részletek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ruháink valóban különlegesek legyenek. A Porondra! kollekcióval a cirkusz varázslatos világát hoztuk el a gyerekek ruhatárába, hogy minden nap egy kicsit különlegesebb legyen.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.